"Olen viimein saapunut kotiin, lopullisesti."

Ilvesklaani lopettaa! Lisätietoa täältä

Ilvekset ovat salaperäisiä olentoja. Niiden elämä on kuitenkin kautta aikojen ollut varsin rajoittunutta yksinäisyyteen. Erakot kissapedot ovat kohdanneet toisiaan vain lisääntymispuuhissa. Nämä ilvekset ovat pitäneet tärkeimpänä selviytymistä. On täytynyt selviytyä yksin pakkasista, helteistä, tulvista sekä kuivuuksista. Erään saarimantereen ilvespopulaatio muodostaa kuitenkin poikkeuden, sillä heidän mielessään ovat myös onni, perhe, romantiikka, valta ja kunnia. Joillekin tärkeintä on muiden ilvesten kateelliset katseet ja ihailu, toiset arvostavat ystäviä ja hyviä suhteita muihin ilvekseen. Rauha ja tasapaino ovat heille myös tärkeitä. Mutta väistämättä siellä missä on rauhaa, on myös sotaa. Siellä missä hyvyyttä, on myös pahuutta. Mikään ei ole ikuista, mutta ainoa pysyvä asia on se, että lopussakin on uusia alkuja.

Tervehdys! Olet tullut kaukaa tänne sivulle, joka kantaa nimeä Ilvesklaani. Sivusto on Ilvesklaani-nimisen ilvesfoorumiroolipelin sivu, josta löydät kiinnostavaa tietoa Ilvesklaanista. Ehkäpä olet nähnyt jo monen monta roolipeliä, kenties tämä on ensimmäisesi. Luulenpa, ettet ole nähnyt aiemmin pelkästään ilveksiä pelihahmoina käyttävää roolipeliä. Tai no, ehkäpä olet, mitä minä siihen olen sanomaan. Miten vain asia onkaan, olet sydämellisesti tervetullut tänne. En valehtele sinulle ja väitä, että sataprosenttisella varmuudella viihtyisit täällä, jokainen tykkää erilaisista jutuista, mutta toivon kautta sydämeni ja sieluni nauttivasi vierailustasi ja kulkevan eteenpäin, aina vieraskirjan tai jopa liittymisen luokse. Yksi asia on kuitenkin varma, täällä nimittäin et näe reviiriään puolustavaa ilvestä, olemme eristäneet häiriötapaukset tietokannan puolelle lukkojen taakse. Kaikkein ystävällisimpiä ilveksiä saatat löytää, jos olet oikein tarkkakatseinen.

Kerrottakoon että Ilvesklaani on ilveksillä pelattava foorumiroolipeli. Roolipelaajiksi kelpuutamme kenet tahansa, kunhan tämä oikea ihminen on. Ei siis botteja, kiitus. Tasolla ei ole väliä, vain sillä, että aidosti tahtoo mukaan menoon. Tavallisilla tupsukorvilla emme täällä pelaa, vaan käytämme inhimillistettyjä ilveksiä, joten ulkonäkö, luonne sekä taidot ovat monipuolisempia. Ilveksemme osaavat ajatella luovasti, puhua yleiskieltä ja saada esi-isiltä lahjakykyjä, käypä toki vilkaisemassa Saari-linkin takaa lisätietoa. Oma maailmamme ei ole täysin eristetty ihmisistä, vaan Saarella näkyy myös ihmisten kädenjäljet niin rantaan ajautuvina esineinä ja saasteina kuin joidenkin ilveshahmojen tutkapantoina. Saattaapi saarella käväistä jopa ihmisiä, pääosin tutkijoita.
Roolipeliä hallitsee jumalan ottein Sopuli ja foorumilla auttelee pelin apujumala Inukii.

Armas roolipelimme on perustettu 10.3.2012, joten kyseessä ei ole mikään hetken mielijohde. Uusin ulkoasumme on saanut julkisen huomion 13.12.2014. Ulkoasu tunnetaan nimellä Nietostuulen Talvi. Aihe on valittu tarkoin harkiten, sillä Nietostuuli on merkittävä hahmo, jota kuitenkaan ei pelissä ole elossa tavattu, vaan armas ilveksemme on ollut kuolleena jo fiktiiviset 60 vuotta. Nietostuulesta voit lukea lisää Juoni-linkin takaa löytyvästä lyhyestä historiikista. Aiheemme ilmenee ulkoasussa muutamalla tavalla; yläkuvassa Nietostuuli kantaa soihtua talvella ja jokaisen sivun otsikossa löytyy Sopulin ylöskirjoittama mietelmä itse Nietostuulelta.

Trailerimme

Roolipelimme suositusikäraja on 13 vuotta, sillä pelit voivat sisältää kaikenlaista sisältöä. Arveluttavasta sisällöstä ei ilmoiteta, sillä oletamme jokaisen liittyjän huomioineen tämän seikan. Suositusikäraja on nimensä mukaisesti suositusikäraja, sillä sitä nuorempikin väki voi liittyä oman harkintansa mukaan.

Tähän mennessä sivulla on vieraillut

Päivitykset
17.8.2015 Hupsista keikkaa, viime päivityksestä on kolme kuukautta, koska kone hajosi enkä saanut päivitettyä. Samalla syntyi päätös Ilvesklaanin lopettamisesta.
6.5.2015 | Eilen lisäsin linkin Sokeaan Yksisarviseen Muuta-osiossa, mutta unohdin tehdä päivityksen :D Oho. Saimme myös Yksisarviselta arvostelun ja uusi linkinvaihtokin järjestyi. Tein pientä säätöä ja taidanpas tässä tehdä pieniä uudistuksia ;)
28.4.2015 | Uusi linkinvaihtaja ja pikkupäivittelyä, elossa ollaan! :D
6.4.2015 | Tämäpä noloa, viimeisimmästä päivityksestä lähes kuukausi. No, Nelituulen linkki päivitetty ja ulkoasua alettu taas suunnittelemaan. Liity-osiossa on tempaus käynnissä!
9.3.2015 | Elonmerkki, aktiivisuus lisääntynyt ja pelitempaus vieläkin käynnissä.